Optreden in LA, wie wil dat nou niet?

Het is een droom van bijna iedere muzikant die waarheid is geworden voor Peter Muller: optreden in LA met je eigen band! Onze gitaardocent in vestiging Enschede mag dit van zijn bucketlist afstrepen. Hij speelt gitaar in de band Mandrake’s Monster, een gitaargedreven rockbank uit Enschede met invloeden van Queens of the Stone Age en de Foo Fighters.

MandrakesMonster_popschool_ede_novae_peter_muller

Via Buma Rocks en met hulp van Artez Popacademie hebben ze het afgelopen jaar o.a. in Denemarken en USA opgetreden. Buma Rocks is een initiatief om rockbands te stimuleren en kan voor podia en subsidie zorgen. Artez Popacademie het conservatorium waar Peter is afgestudeerd.

Dit avontuur deelden ze met de bands John Coffey en The Charm and the Fury. Optredens in zalen in LA waar eerder Guns and Roses en Metallica hebben gespeeld, dat kun je dan mooi op je c.v. zetten als band!

Een goede manager heeft wonderen gedaan voor de band, maar dan moet je als band ook wel echt iets kunnen. Zowel live als op plaat weet het monster dat waar te maken. Er zijn plannen om later dit jaar weer de studio in te gaan. De nieuwe EP gaat nog meer de sound van de band tot zijn recht gaat laten komen dan hun debuutalbum Regrets, wat al weer uit oktober 2014 stamt.

Dus lieve leerlingen van de popschool, zoek mensen om een band mee te beginnen, gooi je haar los en stop alle creativiteit en zweet in de muziek! Voor je het weet sta jij ook op de podia waar jouw grote helden op hebben gespeeld! Droom groot en wie weet 🙂 Wil jij hulp bij het spelen in een band? Geef je dan nu op voor een Popschoolband.

Kijk ondertussen naar het LA avontuur van Peter op het filmpje hieronder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gratis proefles

Ben je nieuwsgierig naar onze lessen? Wil je direct beginnen bij Novae Popschool? Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Send this to friend