Novae Popschool coacht jonge talentjes op hun weg naar Carré!

J_en_P_voor_websiteDe – onder de jeugd immens populaire – BZT Show organiseert in samenwerking met Méér Muziek In De Klas dit jaar voor het eerst de BZTBAND XXL, een muziekcompetitie voor alle basisscholen in Nederland. Van de ruim 300 deelnemende scholen zijn er inmiddels 100 over die klaargestoomd worden voor de eerste audities. Daar wordt gestreden om een plek in de BZTBAND, televisieoptredens en het eindgala in Carré! Novae Popschool maakt onderdeel uit van De Vliegende Brigade: muzikale experts die de jonge talentjes coachen in hun weg naar Carré!

We vinden het te gek om op deze manier kinderen op de basisschool met muziek in aanraking te laten komen. De BZT Show leeft écht binnen die doelgroep, en wanneer hun helden laten zien hoe belangrijk muziek is, dan pikken ze het ook een stuk sneller op. Wij komen vervolgens de klas in en gaan aan de slag op muzikaal gebied. De klassen hebben al een filmpje ingestuurd waarin ze een muziekstuk uit één van de verschillende genres spelen.

Namens ons gaat rapdocent Tom aan het werk met groep 6 van basisschool ’t Blokhuus uit Hoevelaken. Ze hebben al een geweldige inzending (https://www.meermuziekindeklas.nl/inzendingen/169) waar ze hun zelfgeschreven rap performen in een mooie videoclip. Aan Tom dus de uitdaging om hier samen met de klas een nóg beter nummer van te maken!

Collin Leijenaar (1974) is professioneel muzikant (drummer), producer, docent, cultureel ondernemer en oprichter en eigenaar van Novae Popschool. Op zijn 20ste startte hij zijn eerste bedrijf binnen het culturele vlak, en heeft ondertussen veel ervaring in het cultureel ondernemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gratis proefles

Ben je nieuwsgierig naar onze lessen? Wil je direct beginnen bij Novae Popschool? Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Send this to friend