Schrijf je in voor weXist!

Een tijdje geleden vroegen we jullie om te stemmen op een nieuw project van de popschool. Die stemmen waren voor het binnenhalen van subsidie voor een gaaf wijkproject. We zijn blij om te kunnen zeggen dat die stemmen meer dan genoeg waren om het project te starten! Bij deze presenteren wij jullie: weXist!

 

 

weXist_FB_banner

 

 

weXist is een project waar creatieve jongeren uit Ede laten zien waar ze vandaan komen. En dat op een hele bijzondere manier! Het maakt niet uit of je zingt, rapt, een instrument bespeelt of misschien wel danst of video’s maakt: alles is welkom! Bij weXist worden er namelijk een toffe track en videoclip gemaakt die geïnspireerd zijn op datgene wat alle deelnemers verbindt: de wijk waarin ze wonen!

Ben of ken jij iemand tussen de 10 en 21 jaar die zich graag wil aansluiten bij weXist? Ga dan naar www.wexist.nl voor meer info en meld je aan! Aanmelden kan t/m 1 juni.

Hoi! Ik ben Tom Baltussen, 22 jaar, Arnhemmer, student Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de HAN, rapper bij Wivvamilie en stagiair Educatieve Projecten bij Novae Popschool! Als stagiair ben ik bij veel projecten van de popschool betrokken. Zo houd ik me onder andere bezig met Pop op School, verschillende workshops, projecten in de wijk en alles met betrekking tot hiphop en dance binnen Novae Popschool. Als rapper en onderdeel van hiphopgroep Wivvamilie ben ik veel bezig met het maken en performen van muziek. Na een EP en een aantal singles uitgebracht te hebben zal ons debuutalbum HOTBOX in het voorjaar van 2016 verschijnen. Naast het ontwerpen en organiseren van projecten zal ik namens Novae Popschool ook workshops geven die alles te maken hebben met hiphop, dus wie weet komen we elkaar daar tegen! Vanuit mijn passie en mijn studie ben ik actief op zoek naar het combineren van muziek met een maatschappelijke opdracht. Ik vind namelijk dat muziek bij uitstek hét middel is om mensen te bereiken, te helpen, te stimuleren, te verbinden en te laten participeren. Muziek roept bij iedereen associaties op. Of je nou wil of niet, muziek doét iets met je. En dat is prachtig toch? Novae Popschool is voor mij dan ook een ideale leeromgeving, omdat mijn visie wat betreft muziek dicht bij die van de organisatie ligt. Als artiest merk ik dat het samen maken van muziek een bijzondere band schept. Het gevoel wanneer je van niets iets maakt. Als je dat gevoel met elkaar kan delen dan is dat in mijn ogen het mooiste wat er is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Gratis proefles

Ben je nieuwsgierig naar onze lessen? Wil je direct beginnen bij Novae Popschool? Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Send this to friend